SOLK en hypnotherapie

Let op: Therapeuten die de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Academie Hypnos deden, hebben als integraal onderdeel van het curriculum, lessen in Medische hypnose gevolgd. Als je deze lesdagen aantoonbaar hebt gevolgd, dan ontvang je na de driedaagse SOLK en Hypnotherapie tevens het diploma Medische hypnose.

Elke medische specialisatie heeft zijn eigen SOLK. Neurologie is daarbij naast de maag- en darmspecialisatie wel de belangrijkste discipline. Neuroloog Emile Keuter wijst je de weg binnen de neurologie, andere disciplines en SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten). Aan de orde komen o.m.: hart en ademhaling, PDS, hoofdpijn, duizeligheid, ‘brain fog’ en conversie.

Brigitte Heijink en Marloes Verdonk nemen een aantal technieken en methoden met je door die onder meer onderdeel zijn van medische hypnose.

Volg je de 3-daagse SOLK en hypnotherapie dan ontvang je het certificaat: ‘SOLK en Hypnotherapie’. Heb je de driejarige opleiding bij Hypnos gedaan, dan ontvang je bovendien een diploma medische hypnose. Voor deze bijscholing ontvang je opdrachten en literatuur. Je kunt deze bij- en nascholing ook als PSBK-nascholing volgen.

Emile Keuter is neuroloog en heeft een grote interesse in hypnotherapie. Hij zoekt vanuit zijn kennis over de hersenen naar verklaringen voor de processen binnen de hypnotherapie.

Brigitte Heijink is psycholoog en hypnotherapeut en werkt veel met SOLK problematiek.

Marlies Verdonk is hypnotherapeut, gespecialiseerd in PDS en andere SOLK klachten.

Accreditatie: Al onze bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de NBVH, VNT en VIT. Deze bij- en nascholing is door de NBVH geaccrediteerd als PSBK-nascholing.

Elke dag levert 6 punten op.

Leslocatie: Herenstraat 64A 1hg, 1406 PH Bussum (10 min. lopen van station Naarden-Bussum of Bussum-Zuid).

Data: 10, 18 maart en 4 april 2020.

Tijden: 10.00 uur – 17.00 uur.

Kosten: € 441,-.