SOLK en hypnotherapie

Elke medische specialisatie heeft zijn eigen Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten. Neurologie is daarbij naast de maag- en darmspecialisatie wel de belangrijkste discipline.

Neuroloog Emile Keuter wijst je de weg binnen de neurologie, andere disciplines en SOLK (somatisch onverklaarbare klachten). Daarnaast wordt een aantal technieken en methoden met je doorgenomen die ingezet kunnen worden in het kader van medische hypnose.

Aan de orde komt o.m.:
– Borst (hart en ademhaling)
– Buik (PDS)
– Hoofd (hoofdpijn, duizeligheid en ‘brain fog’ en conversie.

Volg je deze 3-daagse SOLK en hypnotherapie dan ontvang je het certificaat: ‘SOLK en Hypnotherapie’. Voor deze bijscholing ontvang je opdrachten, reflectievragen en literatuur.

Heb je de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Academie Hypnos gevolgd, dan heb je dertig lesdagen Medische hypnose ontvangen. Heb je deze dagen aantoonbaar gevolgd, dan ontvang je na de driedaagse SOLK en Hypnotherapie tevens het diploma Medische hypnose.

Je kunt deze bij- en nascholing ook als PSBK-nascholing volgen.

Emile is neuroloog en heeft een grote interesse in hypnotherapie. Hij zoekt vanuit zijn kennis over de hersenen naar verklaringen voor de processen binnen de hypnotherapie.

Data: 10, 15 en 18 maart 2020

Kosten: 441,-

Je kunt je hier inschrijven voor deze bijscholing.