Toelatingseisen, doelgroep

Doelgroep: iedereen die graag therapeutische begeleiding geeft op een diepgaander niveau dan de meeste therapieën is hier op het goede adres.

Toelatingseisen: je dient in het bezit te zijn van een havo of mbo-4 of hbo diploma. Mocht je dit niet kunnen aantonen dan is het mogelijk vanaf 22 jaar de 21+ toets te volgen als voorwaarde voor toelating.

De minimum leeftijd van toelating is 22 jaar.

Iedereen die zich wil inschrijven dient een oriëntatiegesprek aan te vragen. Dit kan tijdens een Open dag of op een ander moment.

Vrijstellingen kunnen worden gegeven indien cijferlijsten/curriculum en certificaten/diploma’s overeenkomen met de bij Academie Hypnos gehanteerde normen. In overleg kan een aangepast rooster worden samengesteld.

Als je nog veel eigen proceswerk te doen hebt, is het beter hier eerst aandacht aan te besteden voordat je aan deze opleiding deelneemt. Overleg dit met de coördinator. Natuurlijk zal er eigen proceswerk zijn tijdens de opleiding, zowel in het eerste, tweede als derde jaar. Je krijgt derhalve een mentor als begeleider toegewezen.