MISSIE EN VISIE

Missie

Academie Hypnos verzorgt de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie in de vorm van een Major en Minor. Academie Hypnos leidt studenten op tot volwaardig en zelfstandig hypno- en psychosociaal therapeut met aandacht voor bewustwording en verandering van belemmerende overtuigingen en verwerking van trauma en emoties opdat de medemens kan transformeren naar zijn authentieke persoonlijkheid.

Academie Hypnos verzorgt uitgebreide bij- en nascholing ter verbreding en intensivering van de kennis met de intentie om de kwaliteit van het vakgebied te sublimeren.

 

Visie

Academie Hypnos onderscheidt zich van andere therapeutische opleidingen doordat er met trance en het onbewuste wordt gewerkt. Het uitgangspunt en de visie is dat de mens veranderbaar is en de sleutel hiertoe zelf heeft; alle methoden en technieken zijn hierop afgestemd.

Ideaal: verbinden van mensen, samenleving verder helpen.

Innovatie: het volgen van ontwikkelingen in het vakgebied nationaal en internationaal; multi en interdisciplinair samenwerken; het verrichten van praktijkgericht onderzoek door studenten en docenten voor kwaliteitsverbetering van de beroepsbeoefening.

Kernwaarden: persoonlijke aandacht, creëren en overdragen van kennis, werken met trance en het onbewuste, hypnotisch taalgebruik en afstemming en sturing met het meest effectieve therapeutische effect en het uitdagen van docenten en studenten grenzen te verleggen en te excelleren.