Bij- en nascholing overzicht

Academie Hypnos verzorgt bij- en nascholingen. Ook wanneer je elders in hypnotherapie of in een andere therapeutische richting bent afgestudeerd zijn deze bij- en nascholingsdagen voor jou interessant om te volgen. Academie Hypnos biedt de bij- en nascholing aan in de vorm van losse dagen. Deze dagen duren van 10.00 uur – 17.00 uur. Je kunt een keuze maken uit onderstaand aanbod.

De dagen van de driejarige opleiding en van de Opleiding NLP Practitioner je ook los volgen als bij- of nascholing.

Accreditatie: Al onze bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de NBVH, VNT en VIT. Elke dag levert 6 punten op.

Locatie: Herenstraat 64A 1hg, 1406 PH Bussum (10 min. lopen van station Naarden-Bussum of Bussum-Zuid)

Aanvang: 10.00 uur – 17.00 uur.

Kosten: € 147,- per dag.

Annulering: Annuleren is alleen mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bij- of nascholingsdag. Bij- of nascholingen vinden in ieder geval doorgang bij minimaal zes aanmeldingen. Bij minder aanmeldingen kan de bij- of nascholing worden geannuleerd.

Inschrijving: Vink hieronder aan welke bij- en nascholing je wilt volgen en vul je gegevens onder aan de pagina in. Ook kun je je aanmelden door te mailen naar info@hypnos.nl of telefonisch op 06-44998897.

Help Text
Help Text

Voor meer informatie, zie SOLK en Hypnotherapie

Help Text
Help Text
Help Text
Help Text

Door je inschrijving voor één of meer van de bij- en nascholingen, meld je je ook aan voor de mailinglijst waarmee we je op de hoogte houden van andere opleidingen en bij- en nascholingen van Academie Hypnos. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.

LET OP: Dit is een inschrijfformulier. Als je alleen een vraag wil stellen stuur dan een e-mail naar: info@hypnos.nl