BIJ- EN NASCHOLING

Academie Hypnos verzorgt bij- en nascholing. Ook wanneer je elders in hypnotherapie of in een andere therapeutische richting bent afgestudeerd zijn deze bij- en nascholingsdagen voor jou interessant om te volgen. De bij- en nascholing wordt aangeboden in de vorm van losse dagen, die duren van 10.00 uur – 17.00 uur. Je kunt een keuze maken uit onderstaand aanbod.

De dagen van de drie-jarige Major en van de Opleiding NLP Practitioner kunnen ook los worden gevolgd voor bij- of nascholing.

Accreditatie: Al onze bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de NBVH en VIT. Elke dag levert 6 punten op.

Locatie: Herenstraat 64A-1hg, 1406 PH Bussum (10 min. lopen van station Naarden-Bussum, treintaxi mogelijk), of zie Info of vragen.

Aanvang: 10.00 uur - 17.00 uur.

Kosten: € 147,- per dag.

Annulering Annuleren is slechts mogelijk tot drie weken voor aanvang van de bij- of nascholingsdag. Bij- of nascholingen vinden in ieder geval doorgang bij minimaal zes aanmeldingen. Bij minder aanmeldingen kan de bij- of nascholing worden geannuleerd.

Korting: Bij gelijktijdig inschrijven voor minimaal vier bij- of nascholingen: 10% korting**.

**Deze kortingen gelden niet voor de Opleiding NLP Practitioner.

Inschrijving en reservering bij- en nascholing en losse NLP-practitioner lessen door hieronder aan te vinken welke bij- en nascholing je wilt volgen, je gegevens onder aan de pagina volledig in te vullen.

Of zie de Opleiding NLP Practitioner

Ook kun je je aanmelden door te mailen naar dominique@hypnos.org of telefonisch op 06-44998897.

Meer informatie over de bij- en nascholingen vind je achter de  vraagtekens.

 

Help Text

Door je inschrijving voor één of meer van de bij- en nascholingen, meld je je ook aan voor de mailinglijst waarmee we je op de hoogte houden van andere opleidingen en bij- en nascholingen van Academie Hypnos. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden.

LET OP: Dit is een inschrijfformulier. Als je alleen een vraag wil stellen stuur dan een e-mail naar: dominique@hypnos.org