BIJ- EN NASCHOLING

Hypnos verzorgt bij- en nascholing. Ook indien je elders in hypnotherapie of een andere therapeutische richting bent afgestudeerd zijn deze bij- en nascholingsdagen voor jou interessant om te volgen. De bij- en nascholing wordt aangeboden in de vorm van losse dagen, die duren van 10.00 uur – 16.00 uur (met uitloop tot 17.00 uur). Je kunt een keuze maken uit onderstaand aanbod.

De NLP-practitioneropleiding is erkend door de landelijke organisatie NVNLP.

 

Locatie: Herenstraat 64a/c, 1406 PH Bussum (10 min. lopen van station Naarden-Bussum, treintaxi mogelijk), routebeschrijving ontvang je na inschrijving, of zie Info of vragen.

Aanvang: 10.00 uur - 16.00 uur (met uitloop tot 17.00 uur).
Kosten: De workshops kosten € 90,- per dag. De dagen van de Opleiding NLP-Practitioner en de Opleiding Psycho-oncologische therapie kunnen los worden gevolgd voor bij- of nascholing. Oud-studenten van Academie Hypnos krijgen enkele vrijstellingen in de Opleiding NLP-Practitioner en in de Opleiding Psycho-oncologische therapie, afhankelijk van welk lespakket zij eerder hebben gevolgd.

Korting: Je krijgt 10% korting (oud studenten bij Hypnos 25%) als je je ineens opgeeft voor vier workshops in hetzelfde seizoen. Dit geldt niet voor de data van de opleidingen.

Inschrijving en reservering: door hieronder aan te vinken welke workshops je wilt volgen, je gegevens onder aan de pagina volledig in te vullen en het betreffende bedrag (na ontvangst factuur) over te maken op rekening NL30 INGB 0007775000 t.n.v. Hypnos te Bussum.

Ook kun je je opgeven door te mailen naar info@hypnos.nl of door een briefje te schrijven naar De Dennen 238, 1402 KW Bussum, of als je je pas in de laatste week (uiterlijk de woensdag) opgeeft: telefonisch 06-29448161.

Meer informatie over de workshops vind je achter de ScreenShot008 vraagtekens.

 

De workshops:

 

Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text