Open dag bij Hypnos

Academie Hypnos start in 2019 weer een eerste jaar voor de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie. Open dagen en één open avond zijn er weer vanaf januari 2019 voor het seizoen 2019-2020.

Het programma van een Open dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch, koffie en thee. Je krijgt antwoord op al je vragen over de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie. Je krijgt in de ochtend en in de middag een voorbeeldsessie. Als je wilt kun je zelf een dergelijke voorbeeldsessie ontvangen.

Het programma van een Open avond duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur en is inclusief koffie en thee. Je krijgt antwoord op al je vragen over de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie. Je krijgt een voorbeeldsessie. Als je wilt kun je zelf een dergelijke voorbeeldsessie ontvangen.

Voor de Open dag kun je een oriëntatiegesprek aanvragen. Dit gesprek kan gehouden worden tijdens de Open dag (in de pauze of na 16.00 uur) of op een andere datum. Voor de Open avond kan het gesprek worden afgesproken voor een andere datum.

De driejarige basisopleiding (Major) voor hypnotherapie en integrale psychosociale therapie start weer in september 2019.

Geef je tijdig op. Academie Hypnos geeft hbo-niveau PSBK (Psychosociale Basiskennis) als onderdeel van de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie.

Locatie: Herenstraat 64A 1hg, 1406 PH Bussum (geen postadres). Deze locatie is goed bereikbaar  (zie routebeschrijving). Parkeren is gratis in de directe omgeving; op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum.

Zie verder onder opleiding.

Aanmelding en reservering: door hieronder aan te vinken welke dag je wilt komen.