Open dag bij Hypnos

Academie Hypnos start in 2018 weer een eerste jaar voor de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie. Open dagen zijn er weer vanaf januari 2018 voor het seizoen 2018-2019.

Het programma van een Open dag duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch, koffie en thee. Je krijgt antwoord op al je vragen over de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie. Je krijgt in de ochtend en in de middag een voorbeeldsessie. Als je wilt kun je zelf een dergelijke voorbeeldsessie ontvangen.

Voor de Open dag kun je een oriëntatiegesprek aanvragen. Dit gesprek kan gehouden worden tijdens de Open dag (in de pauze of na 16.00 uur) of op een andere datum.

De driejarige basisopleiding (Major) voor hypnotherapie en integrale psychosociale therapie start weer in september a.s.

Vele specialisaties zijn mogelijk. Geef je tijdig op. Academie Hypnos geeft hbo PSBK (Psychosociale Basiskennis) als onderdeel van de Opleiding hypnotherapie en integrale psychosociale therapie.

Locatie: Herenstraat 64a, 1406 PH Bussum (geen postadres). Deze locatie is goed bereikbaar  (zie routebeschrijving). Parkeren is gratis; op 10 minuten loopafstand van station Naarden-Bussum.

De kosten voor deze dag zijn slechts € 25,- (deze kosten krijg je terug bij inschrijving).

Zie verder onder opleiding.

Inschrijving en reservering: door hieronder aan te vinken welke dag je wilt komen en het betreffende bedrag over te maken op rekening: NL60INGB0008167407 ten name van Academie Hypnos, Beetzlaan 1, 3762 CA Soest